Végre itt a nyár! Bocsiii, de valahogy nem tudtam még a havi kihívásra koncentrálni, így nézzétek el nekem, hogy egy vidám, színes oldalt hoztam most nektek megmutatni.

Mostanság kevesebb scrapbook oldal készül, mindenki inkább albumozik, vagy dekorokat készít. Bevallom nekem is azok a kedvenceim, de most mégis oldalt hoztam. Alapkarton az alap, amire rávarrtam a teljes hátteret. A háttér is két fő részből áll össze: Yupo alap és Prima Marketing Surfboard készletének egy lapja, amiből kivágtam a hullámokat és az összes kagylós dekorelemet is. A Yupo alapra alkoholos tintával elkészítettem a tengeri szivárványt, amire ráültettem a habos-babos fodros hullámokat.

Woodouts Teknős alapját akvarell papírra körberajzoltam, kivágtam, majd ezt Lindy’s Stamp Gang Oom Pah Pah Pink Magical Shaker rózsaszínes csillogó árnyalatú porával és Prima Tropical vízfestékével festettem meg. Ezen teknős hátára tettem a Mintay nyári szalmakalapját, aminek a szélét kicsit be is vagdaltam. A kalapot fotóval és sok virággal díszítettem fel. A cím Mintay kartonmatrica, és az üzenet pedig a Surfboard kártyák egyik lapjának a része. Pecsételés és fröcskölés között üveggolyókkal, fehér gyöngyökkel és Nuvo csodás narancsos confettijével dekoráltam még picikét.

Tényleg: Ti szoktatok különböző készleteket vegyíteni oldalkészítés során? Régi és új, különböző gyártó elemei megférnek egymás mellett? Szerintem egész jól! 😍 Próbáljátok ki Ti is!

Alkossatok, persze előtte, utána, vagy közben is nyaraljatok, pihenjetek és töltődjetek! Szép júliust kívánok!

.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ