Sziasztok!

Augusztus hónapban a keleti stílussal ismerkedünk. Ismét az art journalomhoz nyúltam és úgy döntöttem rajzolni fogok. Hát nem gondoltam át rendesen, tudni illik a rajztudásom nem a legjobb.
Az indiai nő rajzolása legalább 1 órámba telt.  Büszke vagyok magamra, mert egy kicsit azért hasonlít az interneten talált rajzra, még ha bandzsa is lett szegényke. 🙂 Az idézetet viszont már transzferáltam, mert a kalligráfia még annyira sem megy, mint a rajzolás.  Sajnos elég sok helyen elfolyt, így átrajzoltam barna ecsetfilccel.

Na, de hogyan is készült az oldalpár!

Először is lealapoztam, mindkét oldalt fehér gessoval. Megrajzoltam az indiai nőt és 13arts vízfestékkel kifestettem (kevertem a színeket). Az ékszereinek csillogásához pedig arany-szatén selyemport használtam. Az oldalpárok széleit körbe stencileztem Doilies maszkkal és modell pasztával. Jobb oldalra transzferáltam a szöveget. Az oldalakat a korábban is használt 13arts vízfestékkel színeztem. A csipke motívumokat pedig arany- és bronz wax-szal kentem be. Végül pedig bélyegeztem.

Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ