Egyik délután egy kollégám mutatott fából készült hobbit házakat, mert szeretne csinálni egy olyat a kertbe a kisfiának. Nagyon aranyos kis építmények ezek, melyek engem is megihlettek és este mikor nekiültem alkotni, akkor folyamatosan az járt a fejemben, hogy milyen stílusa volt azoknak a kis bunkereknek. Ez nagy hatással volt az elkészült alkotásra, hiszen a tündék és hobbitok világát idézik nekem az elkészült ATC kártyák. Kicsit eltérő technikát alkalmaztam és az altered art világába kalandoztam.

A kártyák

Részletfotók

Ezzel az alkotásommal a következő kihívásokon nevezek: Scrap & Craft, 7 Dots Studio, Fabrika Decoru  

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. W O W I am in love, this is soooooo very beautiful!! Totally love it, the colors, the texture, the way you painted them. Gorgeous! Thank you for joining 7 Dots Studio challenge this month.

  2. Amazing ATCs sweetie! I adore all your techniques and the result is fabulous. A wonderful take of 7dots studio challenge!Good luck…love you!

  3. These are amazing! Loving the subtle layers of colors – there’s so much variation in there, so much to look at! Thank you for participating to 7 Dot Studio challenge!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ