Coucou:)

Asia Marquet (Lemon Creation) vagyok és nagyon örülök hogy ma én lehetek a Sugallatok vendégalkotója. Eredetileg lengyel származású vagyok, de Franciaországban élek a férjemmel és két gyermekünkkel.

Az e havi kihívásra egy art journal oldalpárral készültem, ez a kedvenc kifejezési formám. Körülbelül 3 éve kezdőtt az utazásom a művészetek világában, és azóta is sokat kísérletezgetek, próbálgatok. A dolgok amiket a legjobban szeretek: fehér és fekete, gesso, fröcskölés, doodling (rajzolgatás) és a grungy, distress hatások. Az alkotásaim általában kuszák, de ezúttal a szavak használatával próbáltam egy történetet kerekíteni köré. Mindent összevetve számomra ez az, amiről a művészet szól: megosztani a lelked egy részét és az érzéseidet az egész világgal.

A vendégalkotói inspirációm egy art journal oldalpár, provence-i stílusban. Az alkotáshoz a meleg, pasztell színeket használtam, amik a moodboardon szerepelnek, sokat domborítottam és használtam némi vásznat is az oldalon. A projektem háttere egy régi francia könyv, amihez hozzáadtam több réteget, több tépett lapot is. Hogy érdekesebb legyen, stencileztem és pecsételtem is. Végső simításként felkerült pár gyönyörű levendulás fotót és néhány francia szavas matrica.
Ha szeretnéd látni a teljes folyamatot, látogasd meg Youtube csatornámat: Lemon Creation.

Kívánok nektek csodás boldog, napos nyarat!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ