Sziasztok!

Ez az első bejegyzésem DT tagként. Ugyan úgy izgulok, mint az első (na jó az összesnél izgultam) vendégalkotói posztnál.

Az elmúlt hónapban rákaptam a tárgyak díszítésére. Nagyon szeretem csinálni, kikapcsol teljesen. Gessozás, szárítás, gessozás, szárítás ……

Az e havi kihívásra is egy ilyet készítettem. A fotó barátnőm meglepetés születésnapi buliján készült, az én kis Családomról. Az alap egy bonbon-os doboz, melyet fehér gessoval kentem le kétszer, utána következett a repesztőpaszta. Száradás után stencileztem a Dots és a My Letters stencillel. Néhány fújás a türkiz és a lazac misttel. A sárga mistem elfogyott, ezért citromsárga szivárványport használtam helyette. A doboz elejére kinyomtattam a moodboard-ban található idézetet, melyet egy kerettel emeltem ki. Alá tettem a Mehendi csipke szettből az egyik csipit, egy kis szizált és köré színes virágokat. Szemcsés díszítőelemek a darák voltak (az új kedvenceim) és egy kevés csillámpor. Ezután egy kis bélyegzés, matricaragasztás és tintázás következett. Az eleje el is készült.
A belsejébe a Cotton Candy kollekciót rétegeztem a fotó alá. A love csipit lazac misttel színeztem meg. Itt is virágokat ragasztottam és egy kevés darát, csillámport. Bélyegzés és pacázás a legvégén.
El is készült az én kis Családom szeretet dobozkája!

Még van pár napotok! Alkotásra fel!

További képek:

Felhasználtam:
Ayeeda Gesso – Fehér
Ayeeda Modell Paszta
Ayeeda Gel Medium
Magic ragasztó
DecoArt Repesztő Paszta
Ayeeda Gyöngyház Mist – Türkiz
Ayeeda Pasztell Mist – Lazac
Ayeeda Szivárványpor – Citromsárga
Ayeeda Splash! Tinta – Fehér
Ecsetvonásos szerelmes üvegcsék
Mehendi csipke szett
Rózsaszín papír virágok – 20 db
Kék és türkiz papír virágok – 20 db
Sárga, narancs és piros papír virágok – 20 db
Fehér papír virágok – 20 db
Dots stencil
My Letters stencil
Ayeeda Színes Dara – Világoskék
Ayeeda Színes Dara – Homok

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ