Annyira szépséges a Mintay Homemade készlete, hogy amint megkaptam a csomagomat ez volt az első amit simogatni kezdtem. 🙂 . A formák és a színek ezer ötletet, … mondhatni lavinát indítottak el bennem, … és mágnesként vonzották a csipkéket és a szalagokat. Nagyon örülök, hogy lett a shopban szatén szalag, mert újabban ezt használom mindenhova, akár matricák alá, vagy masninak kötve, vagy csak dekorációs elemnek. Természetesen itt is helyet kapott az oldalon és itt is többféle szerepben. A szalag és a csipke mellett a gyurmaformák is kiemelt szerepet kaptak, amiket most csak wax-szal színeztem.

Az oldal kialakítása során követtem a papír design adta lehetőséget és próbáltam kiemelni, kihasználni az adottságokat. Egy-egy himzőráma zsebecskének lépett elő, van amit csipkébe burkoltam, van amit keretként alkalmaztam és olyan is van amit elrejtettem. A kivágóív rózsacsokrát TimHoltz késsel vágott vázába tettem, a pillangókat pedig az egymásra tett dézsákból röptettem. Mindent kicsit átkontúroztam, megszíneztem, hogy egységesen illeszkedjenek a Vintage photo színnel kombinált rózsaszínes, bézses álomvilágba. Este készült az oldalam és bevallom elég sokáig “elpiszmogtam” rajta, élveztem nagyon és most pedig álmos vagyok. De jóleső fáradtság ez!

Ha kérdés merülne fel bármelyik részlet hogyanjával kapcsolatosan szóljatok, írjatok és már mondom is hogyan készítettem.

Jó alkotást kívánok Nektek is!

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szia! Nagyon szép alkotás!
    A stencilezésed kifejezetten tetszik, hogy érted el ezt a fehéres hatást? Csak natúr fehér pasztát hazsnáltál vagy waxoltad esetleg?

    • Szia, Örülök nagyon, hogy tetszik az oldalam. Papír pasztát (Finnabair – Art Extravagance – Paper TexturePaste) használtam a stencilezéskor.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ