Sziasztok,

nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálam sokszor előfordul, hogy nincs időm vagy kedvem belefogni egy nagyobb album projectbe, viszont az oldalon elhelyezhető 1-2-3 fotó kevés.

Vagy az eseményről, amit meg szeretnék örökíteni, nem készült annyi jó kép, hogy kitöltsön egy albumot, viszont egy oldalban nem lehet megörökíteni, mert ahhoz viszont sok.

Ezeknek a problémáknak az áthidalására hoztam nektek ebben a hónapban egy oldalba rejtett minialbumot. (10 fotó fér el benne.)

A kiindulási alap a Ciao Bella egyik csodás nyári rizspapírja volt. 

Amikor rizspapírral dolgozom, arra figyelek mindig nagyon oda, hogy fehér háttér kerüljön alá, mert ezzel lesznek a színek élénkek, ez adja ki igazán a mintát. Ez lehet fehér alapkarton, fehér vászon, vagy fehér gessoval lealapozott rétegelt lemez, woodouts alap vagy chipboard lap.

Díszítésként a Surfboard papírkollekcióját, arany csipkés kivágóívet, miniköveket, üvegcsét, gyöngyöt, néhány papírvirágot, göndörmohát és kötelet használtam.

A Dusty Attic gekkókra fehér gessoval stencileztem foltokat, száradás után fekete gessoval lefestettem őket és végül a kedvenc vintage gold waxommal kiemeltem rajtuk a domborulatokat.Ti szoktatok rizspapírral alkotni? Vagy csak nekem ilyen nagy kedvencem? 😊

Felhasznált anyagok:

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ