Azt hiszem, nem mondok vele újat, de ez a Húsvét sem az igazi. Ez azonban nem változtat azon, hogy  szeretettel gondolok most is mindenkire, legyen családtagom, kollégám, hobbi társam, közeli, vagy távoli ismerősöm, és kívánok nekik Kellemes Húsvéti Ünnepeket. Kinek szóban, kinek az online térben, kinek pedig egy saját készítésű képeslappal.

Alapnak egy 10×15 cm méretre vágott kraft kartont használtam, amiből kikerekítettem a húsvéti tojás formát. Idén nem a hagyományos cukorka színeket választottam, hanem a Craft o’ Clock Brown Mood Basic-set papírjaiból válogattam. Ezeknek, az én érzetem szerint van egy elég erős zöldes beütésük, ezért, bár úgy terveztem, hogy két képeslapot készítek, a másikat a zöld készletből, így azt most elengedtem.

A design papírból vágtam egy tojás formát aminek a mérete megegyezik a képeslap alap méretével, a másik választott papírt ennél 3 mm-el kisebbre készítettem. A széleket öregbítettem, tintáztam, később pedig még egy kis wax is került rá. A nagyobbat felragasztottam az alapra, a kisebbiket pedig kicsit elemelve ragasztottam fel. Készítettem egy nyuszi és egy kisebb méretű tojás sablont, körbe rajzoltam egy könyvlapon, ezeket használtam a díszítéshez. Stencilezéshez Color Glow-al színeztem meg a pasztát, ezzel is erősítve a barnás színhatást, ezt később még wax-al is átkenegettem. Felragasztottam a díszítő elemeket, virágokat, sizzix kivágatot, csipkét, gyöngyöket, csipit, kivágatokat és szalagot. Végül pecsételtem párat. 

Köszönöm, hogy elolvastátok!

Jó alkotást!

Zsuzsi

Felhasznált anyagok:

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!

Facebook csoportunk: kattints ide!NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ