Sziasztok!

Az utóbbi időben kisfiam ismét “segít” nekem az alkotásban. Hát nem mondom, hogy mindig örülök. Általában az kell neki, ami éppen nálam van.
Dina Wakley journálomba pedig Ő akart festeni. Nehezen ugyan, de megengedtem, amit aztán nem bántam meg, mert láttam, hogy mekkora öröm volt neki. Amúgy van saját art journalja.

Kezdésképpen kiválogattuk a színeket. Amsterdam akril festékeket használtunk. Kinyomtuk az üveg alátétre és áthúzta rajta a kártyát, majd az oldalra. Nem mondom néha rászóltam, hogy ne így, hanem úgy, de nem fogadott szót és milyen jól tette! Nagyon szuper lett a végeredmény! Büszke vagyok rá nagyon!

Régi könyvlapból kivágtam a szívecskéket és összevarrtuk, plusz “minta” is került bele. Elég avantgard lett!
Aztán ennél a pillanatnál megunta és inkább játszani kezdett a bikáival, bizony nálunk bika őrület van. Én pedig alkothattam nyugiban.
AB Studio virágos, leveles bélyegzőivel régi könyvlapra pecsételtem és a szív köre ragasztottam. Dina Wakley kollázs könyvéből kivágtam a szívecskéket, felragasztottam, Posca filccel pedig körbe rajzoltam. 13arts matricás feliratai is rákerültek az oldalra. Végül pedig stencilekkel, fehér- és fekete tintapárnál maszkoltam, bélyegeztem.

Az elkészült oldalpár pedig a szívem csücske lett! Remélem még sokszor kéri, hogy alkossunk együtt! <3

Érdekel a mixed media? Gyere és csatlakozz hozzánk!
Facebook csoportunk: kattints ide!  

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ