A Sugallatok Mixed Media ScrapKör facebook csoportban a vászonképek kapcsán elindult egy beszélgetés arról, hogy ugyan nagyon szépek tudnak lenni ezek a képek, vagy más altered art tárgyak, de mégis hova lehet elhelyezni őket a lakásban, mert stílusában nagyon elütnek legtöbbünk otthonától. Sokat gondolkodtam erről, és nyilvánvalóan nincs rá egyértelmű vagy kielégítő válaszom. Inkább csak érzéseim vannak. Szeretek olyan tárgyak között lenni, élni, amelyek jelentenek valamit, valamiért fontosak, az, akitől kaptam, vagy aki eszembe jut róla, a hangulata, a színei, a közös emlékek …

Gondolom ez is hozzájárul ahhoz, hogy szeretek ajándékot készíteni – kitalálni, hogy mi az, ami az ajándékozottnak örömet okoz, amitől tetszeni fog neki, amiért a későbbiekben is szívesen veszi elő, vagy akár teszi olyan helyre, ahol mindig látja -, hogy jó kedve legyen tőle, hogy feldobjam a napját. Tudom, hogy sokan vagyunk, akik ugyanígy élik meg, akiket ez éltet, hiszen ebben a közösségben Sokukkal, Sokatokkal ismerkedhettem meg.

A szeptemberi moodboard inspirációm is ez okból született. Egy kedves Scrapbooktársam, Drága Barátnőm születésnapjára készült minivászonképet szeretnék megmutatni. A készítéséről most nem írnék, inkább arról, hogy miért ez a vászonkép készült 🙂

A tarjáni scraptáborban a Sugallatos Csapattal egy mixed media albumot készítettünk. Alkotás közben kipróbáltunk mindenfelét, anyagokat, technikákat, sokat tanultunk, nagyokat nevettünk. De ami nekem felejthetetlenné tette az az, hogy a Szülinapos Barátnőm is teljesen a hatása alá került, ő is megfertőződött a mixed media által 😀 Ráadásul a moodboardért is odáig van! Mondhatni több se kellett nekem! Amit a táborban kipróbáltunk, amikről beszéltünk, azóta is, amiről tudom, hogy szereti, vagy éppen közös élményeink vannak róla, az mind mind rákerült a vászonra: a repesztett alap, szivárványporok, a kedvenc írásos stencil, a kék árnyalatai, és a barnáé, a szerelem levélke, sok-sok aprógyöngy, kellett még farmer, írásos pecsét, tollak, és persze a virágok!

Nekem minden egyes eleme a barátságról, az odafigyelésről, az emlékeinkről, a kölcsönösségről és egymás inspirálásáról szól.

Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked, és köszönöm, hogy a barátod lehetek!
Isten éltessen, Reidl Kriszta!

Porok, tinták és festékek:
http://www.scrapbookshop.hu/pigment-porok-selyemfenyek/633-szivarvanypor.html
http://www.scrapbookshop.hu/pigment-porok-selyemfenyek/653-szivarvanypor.html
http://www.scrapbookshop.hu/festekek/386-ayeeda-vizbazisu-tinta-borostyan.html
http://www.scrapbookshop.hu/festekek/387-ayeeda-vizbazisu-tinta-egkek.html
http://www.scrapbookshop.hu/festekek/388-ayeeda-vizbazisu-tinta-farmerkek.html
http://www.scrapbookshop.hu/festekek/395-ayeeda-vizbazisu-tinta-viola.html

Díszítőelemek:
http://www.scrapbookshop.hu/diszitoelemek/382-ayeeda-uvegmikrogyongy.html
http://www.scrapbookshop.hu/diszitoelemek/492-dream-feliratok-5-db.html
http://www.scrapbookshop.hu/diszitoelemek/774-spring-prodigy-koszoru-des-2.html
http://www.scrapbookshop.hu/diszitoelemek/484-madartoll.html
http://www.scrapbookshop.hu/diszitoelemek/695-rozsaszinu-papir-viragok-20-db.html

dscn4798 dscn4800 dscn4801 dscn4803 dscn4807 dscn4812 dscn4813

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ