Havi kihívásunk megint feladta a leckét, így most fekete-fehér alkotás született az én egyik csillagomról.

A filmes téma kapcsán sok-sok emlék pörgött le előttem: a gyermekeim sok-sok színészi alakítása, a szülinapokról készült videó filmecskék és azok “forgatása”, a sok-sok közös fotózás, amikor ők ragadják el a kamerát és készítenek vidám és bohókás képeket, vagy amikor csak pózolnak. Minden nap külön filmet érdemelnek sokszor, … . Megjelent előttem az esküvőnk fotózása is, a mi fotónk mellett szüleink ilyen fotói…ezer érzés és emlék. Elsőnek mumusnak tűnt a kihívás, de rájöttem nem is az, hiszen nagyon sok lehetőséget, ötltet tartogat.

Alkotásom során a stílusgyakorlat fényképén levő kör formák fogtak meg és abból indítottam az oldalamat.

Fehér alapkartonra bélyegeztem az AAll@Create 80-as ésa a 13@rts Star alliance pecsétjével. Igyekeztem a filmcsillag szerepet sok-sok csillaggal megerősíteni, ezért is esett a választásom ezekre. Stencileztem is a 49-es és a 28-as stencillel, majd fröcsköléssel elkészült az alapom alapja. Erre került a fólia, amihez tűzőkapoccsal erősítettem a kivágott filmtekercs elemeket. Ragasztottam még rá hődomborított chipboardokat, TimHoltz-féle filmszalagot és megannyi csillagot és szívecskét is, amit kartonból vágtam ki, hogy még jobban szívembe zárjam a sok szeretetet. Matricák, szokásos fröcskölés és Nuvo pöttyök kerültek még az oldalra a teljes összhatás elérésért.

Az alkotásom címe : My Girl. Ami az én egyik kislányomra utal, ugyanakkor az egyik kedvenc filmem címe is (My girl – Az első szerelem). Még felnőtt fejjel is szeretem ezt a kedves gyerekfilmet. Így az oldal számomra több szempontból is mesél és sok-sok emléket őriz.

Felhasznált termékek:

A képhez tartozó alt jellemző üres; dt_tag_negyzeteskep_SZM-300x300.jpg a fájlnév


Érdekel a mixed media?
Gyere és csatlakozz hozzánk!

A képhez tartozó alt jellemző üres; FB_IMG_1553443488456-300x300.jpg a fájlnév

Facebook csoportunk: kattints ide!

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ