Ma egy kis inspirációt szeretnék hozni Nektek az egyik kedvenc transzferemhez, a blossom flight fantázianevűhöz.

A dobozban 3 ív transzfer található, ismétlődő mintázattal.

A virágzó, rügyező faágakon ücsörgő madárkák, egy kellemes visszafogott, tavaszias hatást keltenek. A transzfer alapszínei a barna, a zöld és a fehér.
Egyike azon transzfereknek, amelyek gyakorlatilag számtalan módon variálhatóak. A faágak kuszasága lehetővé teszi, hogy a mintát a díszítendő felület adottságaihoz igazítsuk.
A minta színeihez világos, visszafogott, de ne fehér alapszínt válasszunk! Tökéletesek a kék különböző púderes árnyalatai.

Ne féljünk darabolni, rétegezni a transzfereket, ettől lesz igazán egyedi a díszítés.

A transzfereket egyszerűen egy olló segítségével vágjuk a kívánt méretre és helyezzük a felületre, majd a dobozban lévő spatula segítségével dörzsöljük át, végül távolítsuk el az átlátszó fóliát.

Ha véletlenül több darabba vágtuk fel, mint szerettük volna, semmi gond, illesszük a darabokat a már felragasztott minta mellé és fent leírt módon transzferáljuk a felületre.

A minta mérete miatt ez a transzfer kifejezetten alkalmas kisebb tárgyak díszítésére is.

Nagyon jól kombinálható a cherry blossom szilikonforma mintáival is.

Egy kis oktató videó, a transzfer felrakáshoz:

Sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz workshop, ahol elsajátíthatjátok a transzferek használatát. A jelenlegi korlátozások miatt személyes tanfolyamra még sajnos nincs lehetőség, viszont örömmel jelentem, hogy Virággal lázasan dolgozunk az online workshop megoldásán 🙂
Amint konkrét információkkal tudok szolgálni, azonnal jelentkezem 😉

Addig is, aki érez magában kellő bátorságot, a fenti transzferrel érdemes lehet kezdőként is próbálkozni.

Viki

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ